Return and refund

Politica de returnare și schimbăre de articuli

Garanție și Returnare

Autenticitate garantată de produse

Noi de la  Etropolitan.ro declarăm că toate produse în acest e-shop  sunt autentice și  suntem  disponibile direct de la producător sau distribuitor autorizat. Pentru mai multă siguranță fiecare transport este inspectat în mod individual.

Dacă aveți în continuare îndoieli cu privire la un produs, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Puteţi depune o cerere în următoarele cazuri:

Lipsurile identificate în standard, derivat produsele în comanda - doar în momentul primirii de livrare.

Discrepanţa în parametrii sau marca de produse comandate de la faţa locului lumina - numai la primirea de livrare.

 

Refuzare de produs

Dvs, ca un consumator, s-ar putețp  anula produselor comandate în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea produselor, dacă acestea nu sunt utilizate, este integritatea ambalajului și în starea în care au fost primite și condițiile prevăzute la art.l 55 din CPC.

În găsirea unui produs defect în termen de 24 de ore de la primirea și prezentare neîntreruptă a produsului și a ambalajului, ne angajăm pentru ca acesta să fie înlocuit cu unul nou sau va întors suma plătită pentru produs, în conformitate cu art.55 din CPC de la data la care ține, ca un consumator, ați exercitat dreptul de retragere. Mai târziu, sau încălcarea de prezentare sau ambalare a produselor nu vor fi suportate de garanții acest produs din partea noastră. În aceste condiții, transportul și alte cheltuieli privind primirea și returnarea produsului la consumator.

La primirea transportului ar trebui să verifice pachetul pentru produsul corespunde interogării.

Pentru încălcări în aspectul produsului care apar în timpul transportului trebuie să contacteze transportul protocol de curierat deteriorate.

Returnare

Vă vom informa prin adresa de e-mail la ce adresa să trimiteți  înapoi produsul le-ați cumpărat. Costurile de transport (taxele de curierat) pe articole returnate vor fi suportate de către cumpărător. După ce a primit lotul vă va contacta pentru a confirma primirea, și că produsul este păstrat într-o formă care vă permite să-l accepte înapoi.

Returnare banilor

După ce vom primip produsele  întoarse de dvs., vă vom returna bani in timp:

● până la 30 de zile pentru plata prin card de credit sau de debit. Veți primi banii inapoi pe contul de card.

● până la 15 de zile pentru plata în numerar. Veți primi banii înapoi prin mandat poștal curier.

Etropolitan.ro urmarește  standarde și eșecul de a returna un ordin stabilit de către Centrul European al Consumatorilor și Comisia pentru Protecția Consumatorilor din Romănia sau  Bulgaria internaționale. Fiecare client poate returna a primit un ordin, în conformitate cu "Politica de Returnare" noastre de produse.

 

Informații importante

Prezentate în magazinul online Etropolitan.ro produse sunt cu imagini reale ale - ambalaje sau blister. Trebuie să știiți că mai ales de lentilele colorate monitoru de calculator arata culori diferite, în afară de diferite culori de lentile de ochi sta mod exact individuale.

Pornim de la faptul că sunteți familiarizați cu caracteristicile de comanda si lentile de contact coloarete, ele sunt prescrise de optician dumneavoastră, oftalmolog și Contactology.

Când este de dorit pentru a înlocui sau returna bunurile care urmează a fi ambalate mai apropiată de modul în care ați fost trimis de noi. Deci șansele de a fi deteriorate în timpul transportului a scăzut în mod semnificativ.

Comenzi livrate cu "Transport gratuit", nu pot fi returnate din nou cu transport gratuit. Clientul este obligat să plătească în avans taxa de livrare.

Etropolitan Rosi își rezervă dreptul de a modifica acest politica de returnare în orice moment, fără notificare, noile condiții vor fi postate pe această pagină.

Această politică Returnează sunt valabile pentru magazinul on-line Lenses.bg și clienții săi (cumpărători). Odată cu publicarea oricăror modificări ale condițiilor, clienții sunt considerate în mod automat informat cu privire la noile condiții și le acceptă.

Politica de returnare și de returnare a bunurilor este parte din Condițiile Generale.